Vikthets | ♡ Sandra Tolonen ♡
sandratolonen

♡ Sandra Tolonen ♡

Annons

Vikthets

God morgon

💕

Äntligen tisdag! Tänkte jag men vartifrån fick jag det?

Nu ska ni få höra! Igårkväll åkte jag & min vän Therese & tränade på Friskis! Ett traditionellt gympapass. Jisses, jäklar i havet vad jobbigt! Minns inte att det var så intensivt? Men vi kämpade på jätte bra. 💪🏻Jag blir så himla stolt efter jag tränat. Som om jag sprungit två mil i ösregn. Jag har sån liten tro på mig själv att jag ska kunna forma kroppen & få tillbaka all kondition osv som innan jag fick barn.

(Väldigt skönt att man kan skylla på att man fått barn…alltid…)

😝🙄

Är inne i en rörigt period i hjärnan, jag klarar inte av för mycket “banta” i tankarna så brukar kämpa med tänket att man är bra som man är men att man ska röra sig för att må bra likadant med kosten. Men ibland tar vikthetsen över helt & jag blir så pressad & får ångest av det. Jag är så jäkla rädd att det ballar ur & plötsligt väger man 150 kilo & orkar ingenting. Inte ens ta sig tillbaka. Vill vara en stark & smidig mamma!

Känner någon igen det? 

Har varit ute & löpt 2 ggr nu & 1 gympapass. Jag önskar mest av allt att det håller i sig. Fortsätt bara då tänker du. Ja, lättare sagt än gjort när man är en impulsiv person när det gäller sånt. Men ska hejja på mig själv & försöka sudda ut vilthetsen.

Vad gör du idag?

💕

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sandratolonen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats