Söndag | ♡ Sandra Tolonen ♡
sandratolonen

♡ Sandra Tolonen ♡

Annons

Söndag

IMG_1724

Kärlek. Jag kan tycka det är så himla läskigt. Och nu egentligen inte för min egen del. Utan i det stora hela.

Jag ser ständigt par som hittar sin kärlek. skaffar barn, separerar, hittar ny kärlek. Och den nya kärleken verkar lika stor som den förra.

Det läskiga är ju allt det! Jag själv sitter i den tryggaste position jag någonsin gjort. Jag är övertygad om att jag kommer leva med min familj i all evighet.

Men det trodde väl dom också? Majoriteten väljer väl inte att skapa ett liv (barn) utan att vara säker på att det är mannen/kvinnan i sitt liv?

Och i min värld är det jääääkligt svårt att hitta någon som matchar en så bra och man faktiskt vill dela sitt liv med. Och då blir jag så förvånad över hur snabbt separerade personer hittar ny kärlek? Har de fruktansvärd tur i kärlek eller bara icke kräsna?

Det skrämmer mig lite. Att folk har fel om personen de valt att börja leva livet med och skaffat barn.

Inte (!) för att jag tvivlar det minsta. Jag bara tänker att alla borde väl vara säkra. Är jag extra säker då än de jag stött på? Känner folk det innerst inne att personen inte är helt rätt?

Sånt jag funderar på ibland. Och det gör mig sorgsen ikväll. För alla som det inte blev som de tänkt sig. Men också glad att de hittat kärlek igen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sandratolonen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats